Diensten

Carrosserie Van Herck
in Herenthout

Een full-service voor uw carrosserie

Bluts in je koetswerk of schade na een ongeval? Bij Carrosserie Van Herck kunt u terecht voor kleine én grote carrosserie herstellingen, voor wagens van alle merken.

We herstellen het koetswerk van uw personenwagen of lichte vracht met grote zorg – en met de nieuwste technieken en technologie.

State-of-the-art werkplaats

Onze 700m² grote werkplaats is een pareltje op het gebied van techniek. Zo beschikken we over alle tools en technologie om elke carrosserie herstelling tot in de puntjes uit te voeren.

Onze ervaren carrossiers beschikken over voorbereidingszones, hefbruggen en twee baanbrekende spuitcabines met een modern verflabo. Kortom, wij hebben alles in huis voor uw herstelling.

Erkend door alle verzekeraars

Ons bedrijf is erkend door alle Belgische verzekeraars. U kunt dus gerust zijn: een herstelling bij ons is er eentje zonder kopzorgen. Wij regelen alle administratieve formaliteiten rechtstreeks met uw verzekeraar. Zo geniet u van een prachtig hersteld koetswerk, zonder gedoe.

Ook vervanging en herstelling autoruiten

Sterretje in je voorruit of een barst in je achterruit? Geen probleem, bij Carrosserie Van Herck verhelpen we het probleem snel én duurzaam.

Herstellingen aan wagens van alle merken

Alleen originele wisselstukken

Duurzame, watergedragen lakken

Snelle service met persoonlijk advies

Heldere prijsafspraken, voordelige tarieven

Één adres voor herstellingen aan alle merken

11 gratis vervangwagens tot uw beschikking

Lid van het AXIAL-netwerk

Beschikt over het Q-Garant label en AVICAR+ certificaat

Gespecialiseerd in smart repair (spuitvrij uitdeuken)

One Day Repair – ’s ochtends binnenbrengen, ‘s avonds oppikken

Boek uw afspraak

Wilt u uw carrosserie laten herstellen door een vakman in uw buurt? Boek snel uw afspraak! We zijn vlot bereikbaar: gelegen aan afrit 21 van de E313.

© 2015 - 2021 Carrosserie Van Herck. Alle rechten voorbehouden. BTW BE0839.299.824