Over ons

Carrosserie Van Herck

al 40 jaar uitstekend vakmanschap
voor uw carrosserie

Carrosserie Van Herck in Herenthout is nog een écht familiebedrijf. De passie voor carrosserie herstellingen ging over van vader op zoon.

Een verhaal van groei en klantenservice

Vader Jef richtte het bedrijf op in 1978. Toen hij in 2012 op pensioen ging, namen zonen Gert en Jan de bloeiende garage over. Carrosserie Van Herck blijft een kleinschalig familiebedrijf, waar nog echt de tijd wordt genomen voor klanten.

Inmiddels verhuisde het bedrijf in 1997 van het centrum naar de industriezone langs de E313, vlakbij afrit 21. Dat maakt het voor onze klanten nóg makkelijker om langs te komen.

Non-stop verbeteren van onze service

Elke dag opnieuw willen we onze aanpak verbeteren. We volgen tal van opleidingen rond nieuwe technieken en innovaties binnen het vak. Ook duurzaamheid krijgt daarbij een prominente plaats: we behaalden het certificaat “Duurzaam Repareren”.

We beschikken over hybride vervangwagens, eigen laadpalen op basis van zonne-energie én gebruiken enkel watergedragen lakverf voor onze spuitwerken.

Niet alleen onze carrosserie herstellingen zijn van topkwaliteit, ook onze ondersteunende service is dat. Zo regelen we alle formaliteiten met uw verzekeraar, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Carrosserie Van Herck in cijfers

Bij Carrosserie Van Herck halen we alles uit de kast om van ú een tevreden klant te maken.

40 jaar

Ervaring in de sector

750

Werkplaats en kantoor

5

Ervaren carrossiers

2

Gemotiveerde receptionisten

600

Parking

5

Voorbereidingszones
met 5 hefbruggen

11

Gratis vervangwagens

2

Hightech spuitcabines met modern verflabo

Wilt u meer weten
of een afspraak inplannen?

© 2015 - 2021 Carrosserie Van Herck. Alle rechten voorbehouden. BTW BE0839.299.824